Portugal kommer inte att oroa sig för spelet så länge som Ronald

Posted By on Sunday 08th October 2017

Portugal slog den 144-siffriga Andorra i världen i den 9: e rundan av de levande förberedelserna. Före matchen var Andorras rekord 1 vinner 1 platt 6 negativ, rankad i grupp B näst sista, de 8 första omgångarna förlorade 17 boll. Beställ Billiga Fotbollsskor nu på vår hemsida och du får fler erbjudanden.

Portugals tränare Fernando Santos har valt att gömma Cristiano Ronaldo i bänken, och många ser det som en prestation för den sista omgången av kriget mellan Portugal och Schweiz. Trots allt har Ronaldo ett gult kort som kan leda till upphävande, och hälsan för de två dagarna är inte 100%. Köp en Billiga Ronaldo fotbollsskor här, vi garanterar att du inte är den sista tiden att köpa här.

Men det portugisiska laget gick inte fram i första halvlek utan Ronaldo, trots lagets kontroll över situationen, men Pepe, Kwame Quaresma, Andre Silva och andra spelare har varit långsamma för att slå målet för Andorra, vilket ledde till chefen Santos illa till mods.

Den portugisiska legenden Manichezen roste Cristiano Ronaldo: "Han är nu en förebild för alla, i 04, 06 har Ronaldo just börjat sin karriär, då lär han fortfarande." Nu när han har blivit den bästa spelaren i världen bestämmer hans närvaro nivån på laget och han känner ansvaret och är villigt att ta ansvaret. Jag tror att alla ska vara stolta över vad han har uppnått i landslaget och klubben eftersom han har byggt upp en banderoll för Portugal. ”

Portugal ligger fortfarande bakom Schweiz 3 poäng, men nätet vinner bollen uppenbarligen är överlägsen, sista omgången så länge hemmet vinner, kan rikta sig till VM. Förberedelserna, så länge som Ronaldo uppträdde, kommer Portugal vara en seger. Ronaldo och Portugal gjorde inte misstag, Schweiz gjorde inte ett misstag, det avgörande ögonblicket anlände äntligen. Vid den tiden kan laget förlita sig på de flesta, det kommer ingen tvekan att Ronaldo. Några behov av stövlarna, Den bästa fotbollsstövlarna butik här. Du kan länka till där för att veta mer detaljer.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billiga Fotbollsskor, Billiga Ronaldo fotbollsskor