Regler & Villkor

Denna sida innehåller de villkor och förutsättningar som vi ger till dig om produkter som finns på vår hemsida. Vänligen läs dessa villkor noggrant innan du beställer denna produkt. Du bör förstå att genom att beställa en produkt på webbplatsen, samtycker du till att vara bunden av dessa villkor. Vi lagra innehållet i avtalet och skicka dig ytterligare information om din beställning via e-post. Du kan alltid hitta dessa termer och villkor. Du kommer att vara inloggad på ditt konto via "Mitt Konto" - länken för att hitta mer information om din senaste beställning.

Som återförsäljare av fotboll skor, vi har en rättslig skyldighet att redogöra för de regler och villkor för användning av vår hemsida. Alla avsnitt sammanfattas nedan.

1.i dessa termer och villkor:


(1) Om du vill lämna in en beställning på hemsidan, "konto" avses det konto som du behöver för att registrera dig på hemsidan.

(2) "beställning" avses beställning som du skickar till oss från den webbplats där vi köpte produkten.

(3) "Bekräfta" innebär att vi har bekräftat din beställning via e-post.

(4) "Orderbekräftelse" innebär att vi accepterar din beställning av e-post i enlighet med Artikel 4.9 nedan.

(5) "Avtalet" avser en order för din produkt eller produkt enligt villkoren accepteras enligt punkt 4.9;

(6) "kund" avser den person som på hemsidan.

(7) "Ansvar" har den betydelse som anges i Artikel av dessa regler och Villkor;

(8) "Du" betyder den kund som beställer ordning.

(9) en hänvisning till "anpassning" betyder villkoren i dessa villkor;

(10) i rubriken är endast avsett för information och ska inte påverka tolkningen eller konstruktion av villkoren.


Dessa termer och villkor är våra upphovsrättsskyddade immateriella rättigheter. Inte tillåta tredje parter att använda - även i utdrag - för kommersiella ändamål av den som tillhandahåller varor och / eller tjänster. Skadestånd kan bli föremål för rättsliga åtgärder.


2. Kundkonto


(1) för att kunna beställa produkter på vår online shop, du måste ha ett registrerat konto nummer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort duplicerade konton och vägra alla rättigheter som inte överensstämmer med våra regler och villkor för kunder som vill använda sitt konto. Vi kan också redigera eller ta bort dessa konton som en del av vår virtuella ägarens rättigheter.


(2) När du registrerar ett konto, kommer det att bli ombedd att ange några personliga uppgifter. Om du inte uppger denna information, kommer vi inte att registrera ett konto och du kommer inte att kunna beställa produkten. Vi kommer att meddela dig via e-post när registreringen är klar.


(3) Vi har ingen skyldighet att acceptera alla registrering förfrågningar eller alla ordrar, även om de är placerade av registrerade kunder, inte behöver hålla en konsekvent sortiment eller permanent behålla någon produkt. Denna klausul påverkar inte beställningar som har lagts ut.


(4) Det är ditt ansvar att se till att all information som du anger som en del av registreringsprocessen är korrekt, komplett och uppdaterad. Dina personuppgifter kommer att lagras och behandlas på det sätt som beskrivs i integritetspolicyn på vår webbplats. Efter att du registrerat dig online, kommer du att få en bekräftelse e-post.


(5) Du är ansvarig för att upprätthålla säkerheten och sekretessen för dina personliga inloggningsuppgifter.


(6) Du är fullt ansvarig för alla uppgifter som förs in alla tillgängliga området (t.ex. blogg). Ingen uppgift kan kränka tredje parts rättigheter. Vi har ingen skyldighet att spara eller skicka dina poster, såsom produkt-recensioner.


(7) Du får inte använda någon av avbrott i denna webbplats och all tillgänglig information som är tänkt att användas på vår plattform. För alla användare, manipulering på vår webbplats för att lura tillgång till medel eller någon annan fördel kommer att leda till rättsliga åtgärder och tillgång till webbplatsen. Vårt konto, sortiment och lager är till för konsumenterna.


3. effekt


(1) Dessa villkor gäller för alla beställningar och avtal som vi har gjort eller kommer att ge för försäljning och leverera av Produkter. När du skickar en beställning till oss, ge någon leverans instruktioner eller godkännande av leverans av produkten, som i alla fall kommer att utgöra ditt godkännande av de villkor och bestämmelser i detta misslyckande. Dessa villkor påverkar inte dina lagliga rättigheter, bland annat rätt att kräva att dina varor du köpt får träffa sin beskrivning, uppfylla sitt syfte och tillfredsställande kvalitet.


(2) Dessa regler och Villkor skall gälla i fråga om alla enskilda avtalsvillkor som du gör. Alla villkor som du skickar in, ringa eller ordinera skriftligt eller e-post är klart avstått och uteslutas. Om inte annat skriftligen avtalats, annars villkoren i användarvillkoren skall inte vara bindande.


Hur kontraktet bildas


(1) När du beställer måste du registrera ett konto på webbplatsen som krävs, och du måste följa instruktionerna på webbplatsen, hur man för och ändra din potential för innan du skickar din beställning. hemsida.


(2) Vad ser du något pris, när du har valt den produkt du vill beställa, du kommer att vara visas eller informeras (på webbplatsen) som du måste betala avgiften.


(3) bör Du betala hela beloppet för produkten vid tidpunkten för vår policy för godtagbar kreditkort eller betalkort företag att förse oss med ditt kreditkort eller betalkort, vi ber er att behandla din order. Eller, du kan betala med något av de godtagbara sätt vi säga, men i alla fall, vi kommer inte att ge det tills vi har fått likvidation. Baserat på resultaten av kreditupplysning, vi förbehåller oss rätten att inte tillhandahålla vissa former av betalning samt överföring av dig till våra andra betalningssätt.


(4) Om du ombeds att lämna kortinformation, du måste ha full tillgång till kort eller konto. Kortet eller kontot måste ha tillräckliga medel för att betala för den föreslagna betalning.


(5) Du lovar att för att kunna köpa produkten från oss, all information som du ger oss kommer att vara korrekt, kredit-eller bankkort, konto eller annan betalningsmetod du använder är ditt eget och har tillräckligt med pengar eller krediter för att kompensera för kostnaderna för produkten. Vi förbehåller oss rätten att bekräfta din betalningsinformation innan produkten erbjuds till dig.


(6) När du skickar en beställning till en webbplats, accepterar du att vara i enlighet med de villkor före dagen för inlämning av beställningen. Det är ditt eget ansvar att kolla de senaste villkoren varje gång du skickar din beställning.


(7) Din beställning är giltig innan vi fråga vår orderbekräftelse, eller om vi får din anmälan för att avbryta ditt beställa, då din beställning kommer att förbli giltiga.


(8) Vi kommer inte skyldig att förse dig med produkter innan vi godkänner din beställning. Såvida det inte uttryckligen anges att vi accepterar din beställning, kommer vi att skicka ett e-mail eller annan bekräftelse på att din order endast för referens och utgör inte en orderbekräftelse. I bekräftelsen, vi kan skicka dig för referensnummer och detaljer av den beställda produkten. Vi kan neka att acceptera din beställning av någon anledning, inklusive oförmåga att använda produkten, eller att vi kan förse dig med ett alternativ (i vilket fall kan vi be dig att skicka in den för).


(9) När vi kommer in i ett avtal, vi kommer att ha laglig skyldighet att förse dig med produkten när vi tar emot din beställning. När vi uttryckligen godkänna din beställning genom e-post, acceptera din acceptans som en "Bekräftelse För" dokument som "Vi emot din order". När vi utfärdar en order, vår bekräftelse kommer att anses ha trätt i kraft. Påverkar inte dina tidigare betalningsförpliktelser, kan vi acceptera din beställning när som helst efter du skicka en faktura. Tills vi accepterar din beställning, reserverar vi oss rätten att vägra att behandla din beställning och förbehåller oss rätten att annullera ordern. Om vi eller om du har annullerat din beställning innan du godkänner ordern, vi kommer omedelbart att återbetala några avgifter som du eller ditt kreditkort eller betalkort som bolaget har betalat till oss för att få den ordning som gäller för produkten.


(10) Om du hittar din order felaktigt efter att ha lagt till i vår shop, Vänligen kontakta oss. Vi kan dock inte garantera att vi kan ändra din beställning baserat på dina instruktioner.


(11) Vi är mycket svårt att säkerställa att det pris som ges till dig är korrekta, men din beställning priset måste kunna verifieras av oss som en del av vårt godkännande. Om beställningen priset ändras innan vi accepterar din beställning, kommer vi att kontakta dig och be dig bekräfta att du vill fortsätta på en modifierad pris.


(12) avtalet omfattar endast produkter som har blivit bekräftade för leverans när ordern är bekräftad. Vi har ingen skyldighet att ge någon annan produkt som kan ha blivit din beställning förrän vi skickar orderbekräftelse i samband med dessa produkter.


(13) Du kan bara ge korrekta eller vilseledande uppgifter till oss eller vårt ombud eller webbplatser och måste hålla sig uppdaterad och meddela oss om ändringarna.


5. Betalning


(1) Vi erbjuda betalning med kreditkort eller betalkort. Vi förbehåller oss dock rätten att ge mindre än vårt fullständiga betalnings-metod.


(2) fakturor, beställa detaljer och kuponger bör endast tillhandahållas i elektronisk form.


(3) Om du betalar med kort, dina kort kommer att debiteras på leverans av din beställning.


6. avbryt oss


(1) Om produkten inte är tillgänglig för någon anledning, vi kan häva avtalet. Om detta är fallet, kommer vi att informera dig och tillbaka eventuella betalningar som du gjort.


(2) Vi kommer vanligtvis att använda någon av de fonder som du har fått på samma sätt som du ursprungligen använde för att täcka kostnaden för produkten.


7. produkten misslyckande


(1) Vi lovar:


1) för mängden av den produkt inte kommer att skadas;

2) Den produkt som kommer att följa med den senaste utgåvan instruktioner som anges av tillverkaren vid tidpunkten för beställning på hemsidan eller produkt material.


(2) syftet med denna produkt är att strikt följa tillverkarens senaste versionen av instruktioner, till exempel den plats eller produkt som i sig anges. Det är ditt ansvar att se till att du använder den här produkten i enlighet med dessa instruktioner.


(3) innan leverans, med vi kan vara på material, färg, vikt, storlek, konstruktion och andra egenskaper av finjustering, för att göra det rimligt.


(4) Vi är väldigt svårt att erbjuda bra produkter. Men om du berättar för oss att det finns ett problem med produkten samtycker du till att hålla den produkt i vårt nuvarande tillstånd för en rimlig tidsperiod.


(5) för att förse dig med några åtgärder för produkter med säkerhetsbrister, vi kan behöva din hjälp och ge aktuell information om produkten, inklusive:


1) Du ange produkt på ett sätt som är skadad eller defekt med rimliga detaljer.

2) Du har försett oss med leveransen nummer och annan information som vi rimligen kan begäras.


(6) Om du skulle något liknande oss för att reparera, ersätta eller ge en ersättning för en produkt som överensstämmer med avtalet, har vi funnit att produkten har:


1) missbruk, övergrepp eller försummelse, olämplig eller felaktig skötsel, vanvård, skador eller onormalt;

2) eventuella olyckor eller skador som orsakats av felaktig försök att ändra eller reparation.

3) i motsats till oss eller tillverkarens beskrivning av produkten eller användning.

4) Skada av normalt slitage.


Efter att vi har levererats, kan vi inte väljer att reparera, ersätta eller återbetala din produkt och / eller vi kan be dig att betala alla rimliga transport-och underhållskostnader på vår aktuella avgifter kommer Vi inte att vara ansvariga för någon förlust, ansvar, kostnader, skador, kostnader eller utgifter till dig för ditt kredit-eller betalkort, eller betalning uppgifter lämnats till oss vid beställningstillfället, och i den utsträckning som tillåts enligt lag.


Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst. Samtliga revisioner av dessa villkor kommer att läggas ut på nätet. Men att fortsätta att använda webbplatsen anses innebära acceptans av de nya villkoren.