Om oss

Vi är ledande fotbollsskor specialist som säljer nästan 1000 produkter. Vårt mål är enkelt - att förse kunderna med valet av de största fotbollsskor och fotboll varor till konkurrenskraftiga priser.


Företaget grundades 2015, genom två år av kontinuerlig utveckling i världens största fotbollsskor inventering en. Vi söker ständigt efter nya produkter för att kontinuerligt utöka antalet varor vi köper på nätet. Nästan varje dag, vi lägger till nya fotbollsskor på vår hemsida.


Vårt team växer ständigt för att förbättra orderhantering effektivitet. Vårt mål är att vända varje beställning så snart som möjligt, med särskild uppmärksamhet på varje kunds speciella krav eller födelsedag datum. Medan situationen inte alltid kan uppfylla dessa krav, kommer vi alltid att försöka skicka order i god tid om du begär tidsfristen.


Vi använder e-post utbytesservice policy för att hantera dina frågor snabbt och effektivt. Detta gör att våra medarbetare att omedelbart få tillgång till ett orderhistorik och status, så att vi kan förse dig med service av högsta kvalitet.


Vi är alltid intresserade av dina synpunkter, så besök vår helpdesk, kommer vi att sammanfatta dina synpunkter och integration, bättre förbättra våra tjänster och produkter.


För mer information om köpcentret, besök improvepxp@gmail.com.