Integritetspolicy

Tack för att du besöker vår hemsida. Detta dokument beskriver vår policy för personlig information som kan ges till oss när vi besöker denna webbplats. Vårt mål är att skydda din information.


Vårt engagemang för integritet:


Genom att besöka eller använda vår webbplats samtycker du till villkoren i vår webbshop. Online sekretesspolicy, som beskrivs nedan. Om du inte accepterar dessa villkor ska du inte besöka eller använda denna webbplats.


Din säkerhet och integritet är av avgörande betydelse för oss. För att fastställa grunden för förtroende på vår hemsida, garanterar vi att du inte kommer att avslöja, sälja eller överföra dina personuppgifter till tredje part utan ditt medgivande. För att bättre skydda din integritet tillhandahåller vi detta meddelande, förklarar vår information och hur du kan välja att samla in och använda information. För att göra detta meddelande lätt att hitta, kan vi använda vår hemsida och varje plats där vi kan kräva personligt identifierbar information.


Vi samlar in information:


Vid beställning från vår webbplats, kommer du (kunden) att bli ombedd att förse oss med viss information; Detta inkluderar ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Denna information gör det möjligt för oss att uppfylla ditt köp / beställning i god tro.


Detta meddelande gäller all information som samlas in eller lämnas på vår hemsida. På vissa sidor kan du köpa varor, begäran och registrera mottagande materialet.


De typer av personlig information som samlas in på dessa sidor är:


namn

adress

E-postadress

Kreditkortsuppgifter

telefonnummer

[och många fler. ]


Vi använder information:


Vi kommer att använda den information du lämnar om dig själv när du köper / för att slutföra köpet / beställning. Vi delar inte denna information med utomstående förutom att slutföra en viss köp / beställning. Vi kommer inte att sälja, hyra ut eller byta din personliga information med någon tredje part. Vi använder retur e-postadress för att svara på e-postmeddelandet som vi fått. Dessutom kan vi skicka ett meddelande om våra senaste produkter och tjänster, men din e-postadress kommer inte att delas med omvärlden.


Genom att köpa från vår butik, kan vi använda den information du lämnar för att skicka personliga meddelanden av produkter och tjänster som kan vara av intresse. Du kan välja bort dessa e-postmeddelanden vid tidpunkten för köpet, eller så kan du avsluta din prenumeration via e-post.


Din personliga information är lösenordsskyddad för att förhindra obehörig åtkomst. Vi råder dig att inte lämna ut ditt lösenord till någon.