Frakt & Retur

Frakt


Vår webbplats alla varor, oavsett hur mycket paket. (Utom för speciella evenemang)

Följande är samma som "

Samtidigt förstår vi att du vill få dina objekt. Snälla oroa dig inte. Vi gör vårt bästa för att behandla din beställning.


Efter betalning rensas kommer din beställning att behandlas. Du kanske vill ta emot ett paket inom 8-20 arbetsdagar.

Följande är samma som "

Leveranstiden beror på transport du väljer. För närvarande är vår transport från EMS, DHL och Fedex.


För att säkerställa en smidig leverans, bekräfta din e-postadress och kontaktinformation innan du skickar din beställning. För din bekvämlighet erbjuder vi även spårningsnummer.


Returer


Om du inte är nöjd med köpet, kan du returnera dina varor till oss inom 7 dagar efter mottagandet av paketet. Vi rekommenderar att du skickar ditt objekt med rekommenderat brev. Vänligen ange skälen för avkastningen på fakturan, och om du behöver en återbetalning eller ersättning, kan vi bara byta föremål för samma produkt. Anpassade produkter kan inte returneras. Observera att detta inte påverkar dina juridiska rättigheter. Oavsett varför du inte är nöjd med köpet av produkter är du välkommen att kontakta oss och säljs till rätt adress varor.


Först av allt, återsändande av varorna inte behöver vara i originalförpackningen, men måste vara i ett tillstånd av försäljning, vilket innebär att produkten inte har tvättats, slitna, plastförpackningar bort, skadas. Returportot är ditt eget pris och risk.


Om du återvänder anspråk på defekta varor, kommer vi att kontrollera om återlämnande av varorna och meddela dig om din återbetalning via e-post inom en rimlig tidsperiod. Vi kommer att behandla din återbetalning så snart som möjligt. I vilket fall som helst inom trettio (30) dagar efter den dag bekräftar vi via e-post som du har rätt att återbetala den felaktiga varan.


Om en full återbetalning krävs, inklusive den ursprungliga leveransavgift, måste vi meddela dig inom 14 (14) dagar efter mottagandet av beställningen. Vi måste återvända ordern till oss inom 14 (14) dagar efter vår avbokning, men du kommer att ansvara för att skicka tillbaka varan till oss. Om tillbaka till dig, kommer vi att behandla återbetalningen så snart som möjligt och i vilket fall som helst, svara på oss inom 14 (14) dagar efter mottagandet av den ursprungliga beställningen.


PS: Om du har några frågor om fotbollsskor emot, skicka ett e-post och ge en tydlig bild att berätta om problemet och vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning.